Hoe laat je een transitie slagen? Luister nu aflevering 1 van de podcast In Vervoering!

Hoe kom je van droom naar werkelijkheid? En wat is er nodig om op te kunnen schalen? Onze redacteuren Tim de Jong en Linda de Veen onderzoeken hoe je een transitie laat slagen en nemen de ontwikkeling van de hyperloop als voorbeeld. In de eerste aflevering van de podcast In Vervoering spreken we met Tim Houter van Hardt Hyperloop, een prijswinnende Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van de hyperloop. En gaan we op bezoek bij Sophie Büchel van DRIFT, onderzoeksinstituut naar transities. 

Podcast In vervoering
Beeld: ©ANP
Tim Houter van HARDT Hyperloop laat Prins Constantijn een prototype van de hyperloop zien, waarmee ze meedoen met de hyperloopwedstrijd van Elon Musk in 2016.

Elke vrijdag een aflevering

De eerste aflevering van In Vervoering is nu te beluisteren! Daarna verschijnt wekelijks op vrijdag een aflevering, tot en met 17 december 2021. 

Luister de aflevering via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of zoek op ‘In Vervoering’ in je favoriete podcastapp. Daar is ook de trailer van de podcast te vinden.H eb je na het luisteren vragen, opmerkingen of suggesties? Wil je je eigen ervaringen met transities delen? Leuk! Mailen kan naar ibp@minbzk.nl of laat een reacties achter op onze LinkedIn- of Twitterpagina.