Samenwerken aan een transitie, hoe doe je dat? Luister nu aflevering 2 van de podcast In Vervoering!

In 2022 moet in Groningen het European Hyperloop Center zijn deuren openen. In de tweede aflevering van onze podcast In Vervoering gaan we langs in Groningen, om te kijken hoe de samenwerking tussen HARDT, de gemeente en de provincie verloopt. 

Podcast In vervoering
Beeld: ©Overheid van Nu
Alfred Kazemier, directeur Ruimtelijk Beleid & Ontwerp bij de gemeente Groningen, staat voor het prototype van de hyperloop testbuis op de campus in Groningen.

We spreken we met Rolinde Weide, directeur bij de provincie Groningen en Alfred Kazemier, directeur bij de gemeente Groningen. Zij vinden de komst van het centrum goed passen bij Groningen als koploper op het gebied van nieuwe, slimme en duurzame mobiliteit. Maar wat vinden omwonenden van de komst van het testcentrum?  En hoe gaat de samenwerking met HARDT Hyperloop?

Luister nu aflevering 2

De tweede aflevering van In Vervoering is nu te beluisteren!

Luister de aflevering via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of zoek op ‘In Vervoering’ in je favoriete podcastapp. Daar is ook de trailer en aflevering 1 van de podcast te vinden. Heb je na het luisteren vragen, opmerkingen of suggesties? Wil je je eigen ervaringen met transities delen? Leuk! Mailen kan naar ibp@minbzk.nl of laat een reacties achter op onze LinkedIn- of Twitterpagina.