Dorpenfestival gaat niet door

Gezien de huidige situatie en de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus, is het Dorpenfestival op 25 juni in Annen geannuleerd. Dat hebben de organiserende partijen samen besloten. Mogelijk wordt het festival verplaatst naar 2021, omdat de organisatie al veel enthousiaste reacties heeft ontvangen.

Annulering dorpenfestival

Na de aangescherpte maatregelen van 23 maart, werd het organisatieteam voor steeds grotere uitdagingen gesteld. ‘We willen een veilige festivalervaring bieden; met de huidige vooruitzichten op de ontwikkeling van het Covid-19 virus is die garantie niet te geven’, stelt de organisatie.

De inschrijving was al volop bezig, en de organisatie is verheugd over de enthousiaste reacties. Daarom wordt nu onderzocht of het festival volgend jaar kan plaatsvinden. Hierover verstrekt de organisatie later meer informatie.

Het Dorpenfestival is een initiatief vanuit het Interbestuurlijk Programma, in samenwerking met de gemeente Aa en Hunze, de P10, de Vereniging van Drentse Gemeenten, de Provincie Drenthe, en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen.