Heeft Overheid van Nu effect op jou? Vul de vragenlijst in!

Overheid van Nu wil met kennis en inspiratie bijdragen aan een goed samenwerkende overheid. Slagen we daarin? Wat vind jij? Doe mee aan ons onderzoek door onze vragenlijst in te vullen.

Vrouw leest op computer
Beeld: ©De Inclusieve Beeldbank, EMMA

Maatschappelijke opgaven, zoals de energietransitie, het bouwen van nieuwe woningen en de aanpak van schulden, vragen een goede samenwerking van alle overheden. Overheid van Nu stimuleert dit ‘interbestuurlijk werken’. Met verhalen over ambtelijk vakmanschap, de manier waarop organisatie functioneren en natuurlijk de samenwerking tussen overheden onderling en met partners en bedrijven. 

Onderzoek naar het effect van Overheid van Nu

Wat vond je interessant om te lezen, luisteren of bekijken? Deed je nieuwe kennis op? En zo ja, wanneer? Heeft het je geholpen in je werk? We willen weten in hoeverre het ons lukt om jou te inspireren, motiveren en aan het denken te zetten, en wat we beter kunnen doen. 

Daarom deze korte, online enquête. En, als je daaraan wilt meewerken, een gesprek. Het maakt niet uit of je maar één artikel per jaar of dagelijks onze stukken leest, luistert of bekijkt. 

Doe mee!

Het invullen van de online enquête duurt ongeveer vijf minuten. Voor het verdiepende interview vragen we maximaal een uur van je tijd. Je kunt er ook voor kiezen alleen de enquête in te vullen of alleen het interview te doen – met alle bijdragen zijn we blij! 

De (geanonimiseerde!) resultaten van het onderzoek gebruiken we om de website beter te maken en ook onze toekomstige content aan te scherpen. Wellicht is er een invalshoek of een thema dat we moeten aansnijden. Dit is je kans om ons dat te laten weten!

Vul de vragenlijst hier in. Het duurt ongeveer vijf minuten minuten. Alvast bedankt!