Bijeenkomst 24 maart ‘Inzichten en lessen uit het IBP Vitaal Platteland’

Het IBP Vitaal Platteland houdt op 24 maart een online bijeenkomst. Met vele betrokken professionals wordt teruggekeken op wat er de afgelopen jaren, onder de paraplu van het IBP Vitaal Platteland, is gebeurd en geleerd. Met uiteenlopende gasten uit het hele land praat gastheer Harry Louwenaar over wat er behouden moet blijven. Want het werken aan een vitaler platteland gaat, ondanks het einde van het Interbestuurlijk Programma, uiteraard gewoon door. Laat je inspireren en deel ook je eigen ervaring!

landschapsfoto met een dijkje, water en de zon
©Ministerie van BZK

Te gast is onder andere Ellen van Selm (burgemeester Opsterland en voorzitter P10). Hoogleraar bestuurskunde Geert Teisman zet de belangrijkste lessen en tips voor succesvolle interbestuurlijke samenwerking op een rij. Alle deelnemers aan de bijeenkomst ontvangen het digitale magazine ‘Vitaal Vooruit’ met daarin vele verhalen over de inzichten en geleerde lessen.

Inzichten en lessen uit het IBP Vitaal Platteland woensdag 24 maart 2021 12.30 -14.00 u vanuit de studio Werkplaats Vitaal Platteland.  Geef je hier op.

Deze afrondende bijeenkomst sluit aan op de bijenkomst van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) die van 10.30 tot 11.45 u plaatsvindt. PBL directeur Hans Mommaas presenteert dan de onderzoeksresultaten van de lerende evaluatie van het programma Vitaal Platteland. Opgeven voor deze bijeenkomst kan hier.