Beter interbestuurlijk samenwerken? Meld u aan voor het webinar ‘Leren van doen’ op 22 september

Op dinsdag 22 september van 15.00 -16.00 uur organiseren de NSOB en Bureau &MAES in opdracht van het Interbestuurlijk Programma (IBP) het webinar ‘Leren van doen’. In dit webinar delen we de lessen, inzichten en adviezen uit het gelijknamige essay, over ervaringen met samenwerken in het IBP. Martijn van der Steen, hoogleraar Bestuurskunde en co-decaan van de NSOB, gaat hierover in gesprek met onder andere Leonard Geluk (VNG), Regina Bouius (Provincie Friesland), Annelies Kroeskamp (min BZK) en met u. Wat leren we van deze ervaringen en wat kunnen we hiermee voor het IBP en interbestuurlijk samenwerken in de toekomst?

Still uit teaservideo met Martijn van der Steen
©Ministerie BZK
Still uit teaservideo: Martijn van der Steen

Meer informatie en aanmelden voor de webinar?

Aanmelden voor het webinar kan via dit formulier of bekijk de teaser met Martijn.