IBP-boost: Haal energie uit samenwerken

Op donderdag 7 november 2019 bent u van harte welkom bij de IBP-boost: Haal energie uit samenwerken.

Als overheden werken we sinds anderhalf jaar samen in het Interbestuurlijk Programma (IBP). Ambtenaren en bestuurders van waterschappen, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken schouder aan schouder om voor 10 maatschappelijke opgaven meer te bereiken voor de inwoners van Nederland.

Na anderhalf jaar is tijd om de samenwerking tussen de overheden een boost te geven. Hoe staat het nu met het IBP, hoe werkt het in de praktijk en welke uitdagingen ervaren we? Dit doen we tijdens een energieke bijeenkomst met boeiende sprekers en meerdere ‘break out’-sessies. En vooral met uw ervaring, want samen bereiken we meer!

Aanmelden kan nu

Met plezier maken we het programma van de IBP-boost bekend. Via deze link meldt u zich aan en geeft u door aan welke ‘break out’-sessies u graag deelneemt.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor ambtenaren.

Praktische informatie

Wanneer?        Donderdag 7 november 2019
Hoe laat?         Van 11.30 tot 18.00 uur
Waar?              NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Het IBP

Het IBP is een initiatief van gemeenten, provincies, waterschappen en het rijk om samen meer te bereiken op grote maatschappelijke opgaven. Kijk op Overheid van Nu voor achtergrondinformatie, inspiratie en ervaringen.