IBP-Lunch: De duurzame wereld van Dion van Steensel

Hoe krijg je meer dan 50 verschillende partijen mee in jouw duurzame ambities? Daar weet Dion van Steensel alles van. Hij is directeur van HVC, in 1991 opgericht als afvalverwerker, maar inmiddels ook producent van duurzame energie. HVC wil daarin voorop lopen, maar moet daarvoor wel 46 gemeenten en 6 waterschappen meekrijgen met nieuwe ambities. Hoe doe je dat, waar ontstaat frictie en wat is zijn grootste uitdaging dit jaar? Daarover gaat de IBP-lunch van 6 juni. Onder leiding van Frits Lintmeijer en onder het genot van een gezonde lunch.

De lunchlezing

Het aantal beschikbare plaatsen is ruim, maar niet oneindig. Meld je daarom snel aan voor deze lezing. Om 12 uur staat de lunch klaar en om 12.30 uur start Dion van Steensel. Om circa 13.30 uur ronden we af. De lezing is bij EMMA, Wijnhaven 88 in Den Haag. Lees onder het formulier meer over HVC, Dion van Steensel en Frits Lintmeijer.

Aanmelden voor IBP-lunch met Dion van Steensel

Ik ben aanwezigverplicht *
Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het organiseren van de lunchlezing. Daarna worden ze vernietigd. Wij delen uw gegevens niet met derden.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken deze gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om u te contacteren over de lunchlezing.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw reservering voor de lunchlezing te bevestigen. Uw gegevens worden door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw gegevens tot 1 maand na de lunchlezing. Daarna worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaringverplicht *

Over HVC

HVC is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van 43 gemeenten en 6 waterschappen uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Friesland. De gemeenten en waterschappen zijn rechtstreeks aandeelhouder of via een gemeenschappelijke regeling. HVC is de grootste niet-commerciƫle afvalinzamelaar van Nederland.

Daarnaast produceert HVC duurzame energie. Uit afval, biomassa, wind, zon en geothermie. Deze energie levert de organisatie aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. Ook ondersteunt HVC bij maatregelen om lokaal te verduurzamen.

Dion
Dion van Steensel

Over Dion van Steensel en Frits Lintmeijer

Dion van Steensel (1971) is sinds twee jaar algemeen directeur van HVC. Bij HVC was hij eerder directeur Duurzame Energie en directeur Strategie en Business Ontwikkeling evenals directeur Grondstoffen. Voordat hij bij HVC begon, was hij wethouder Financiƫn, Onderwijs, Milieu, Werk & Inkomen in de gemeente Dordrecht.

Frits Lintmeijer (1956) was lid van de Eerste Kamer en wethouder van verkeer, cultuur en erfgoed van de gemeente Utrecht. Ook vanuit zijn advieswerkzaamheden en interim-management kent hij het openbaar bestuur van binnen en van buiten. Hij heeft voor verschillende waterschappen gewerkt en is nu formateur voor het Dagelijks Bestuur van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.Frits is een ervaren gespreksleider.